Edita Prima -seminaari | Saavutettavuus

Tervetuloa maksuttomaan seminaariimme.

Aika: 26.9.2019 klo 8.30-11.30 (aamupala klo 8.30, seminaari klo 9.00 alkaen)

Paikka: Pääpostin auditorio, Postikuja 1, C-porras, Helsinki

Päivitä tietosi saavutettavuuden vaatimuksista ja kuule mahdollisuudet varmistaa digitaaliset sisältösi vaatimusten mukaisiksi.

Direktiivin vaatimuksien osalta määräpäiviä julkisten palvelujen ja eräiden muiden meille kaikille tärkeiden palveluiden saavutettavuudesta tulee voimaan jo nyt syyskuussa. Näitä toimialoja ovat mm. pankit, luottolaitokset ja sijoituspalveluyritykset eli finanssialan toimijat, vesi- ja energia-alan palveluntarjoajat, liikennepalvelujen tarjoajat, postipalvelujen tarjoajat sekä vakuutusyhtiöt ja vakuutusyhdistykset. Muidenkin toimialojen osalta saavutettavuus on selkeyttä ja siten hyvää asiakaspalvelua.


Ilmoittaudu seminaariin

asiakasviestinta-4

Ohjelma

8.30 Aloitus

Aamupala

9.00 Tervetuloa

Mika Kirjavainen, Edita Prima

9.10 Miksi saavutettavuus on tärkeää?

Kokemuspohjainen näkökulma palveluihin

Ronja Pahaoja, Eficode

9.30 Käytännön vinkkejä

Digitaalisten sisältöjen saavutettavuus

Arttu Rahikainen, MEOM

10.00 Tauko ja verkostoitumista

10.15 Miten varmistaa saavutettavuus?

Saavutettavuus digitaalisissa dokumenteissa ja lomakkeissa

Sampo Korkeila, Corellia

11.15 Asiakirjasuunnittelu palveluna

Ville Hiltunen, Edita Prima

Ronja Pahaoja on intohimoinen saavutettavuuden puolestapuhuja, joka parantaa konsulttityönä palveluiden saavutettavuutta sekä luennoi ja kouluttaa aiheesta. Ronja kilpailee pituushypyssä ja pikajuoksussa luokassa T11, joka on täysin sokeiden luokka. Hän voitti Berliinin EM-kilpailuissa syksyllä 2018 100 metrillä kultaa. Arvokisoissa hän on saavuttanut seitsemän EM-mitalia.

Ronja2

Ronja Pahaoja
Eficode

Internetin yksisarvinen, Jyväskylän viikinki, Full Stack Designer Arttu Rahikainen on samonnut verkkoa ammatikseen jo yli 10 vuoden ajan. Matkalla tutuksi ovat tulleet niin front-end kehitys kuin digitaalisen palvelukokonaisuuden suunnittelu. Joukkonsa tämä verkkosoturi johtaa taisteluun saavutettavuusongelmia sekä tehotonta työskentelyä vastaan.

Arttu2

Arttu Rahikainen
MEOM

Sampo Korkeila on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen Adobe-ohjelmistokouluttaja Corellia Helsinki Oy:ssä (Adobe Certified Instructor). Hän on toiminut asiantuntijana ja kouluttajana saavutettavien dokumenttien parissa jo toistakymmentä vuotta.

SampoKorkeila

Sampo Korkeila
Corellia

Avainasiakaspäällikkönä Ville on suorassa keskusteluyhteydessä Edita Priman asiakkaisiin. Saavutettavuus on noussut viimeisen puolen vuoden aikana selvästi uudeksi teemaksi näissä keskusteluissa. Seminaarissa Ville esittelee Edita Priman osaamista auttaa asiakkaita saavutettavuuden huomioimisessa omissa monikanavaisissa ratkaisuissaan.

Ville2

Ville Hiltunen
Edita Prima

Mika kehittää liiketoimintaa Edita Primassa ja vastaa seminaarin järjestelyistä. Hänellä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehitystehtävistä, erityisesti asiakkuuksien, markkinoinnin sekä tuotehallinnan alueilla.

Mika2

Mika Kirjavainen
Edita Prima

Kysyttävää?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Tutustu ilmaiseksi