Voita workshop ja selvitä organisaationne saavutettavuustaso!

Onko organisaatiosi verkkolomakkeiden saavutettavuus kunnossa? Täyttävätkö organisaatiosi palvelut saavutettavuusdirektiivin vaatimukset? Ilmoittaudu mukaan arvontaan, voita saavutettavuus-workshop ja ota asiasta selvää! Workshopissa asiantuntijamme tulevat antamaan ulkopuolisen arvion organisaationne valmiudesta saavutettavuuden osalta.

Arvonta on voimassa elokuun loppuun 2019 asti. Arvomme kuukausittain vähintään yhden workshopin, jotka pidetään elo-syyskuussa 2019. Workshopin voittajalle luovutetaan tilaisuudessa myös syyskesäinen herkkukori.

Osallistu arvontaan allaolevalla lomakkeella!

“Saavutettavuudesta puhuessani haluan alleviivata, että se ei ole jotain mitä pitäisi tehdä vain siksi, että laki käskee. Saavutettavuudella luodaan tasa-arvoisempaa maailmaa”.

Kuva: Ronja Oja

Ronja Oja
Paraurheilija, saavutettavuuden asiantuntija

Ronja Oja on intohimoinen saavutettavuuden puolestapuhuja, joka parantaa konsulttityönä palveluiden saavutettavuutta sekä luennoi ja kouluttaa aiheesta. Ronja kilpailee pituushypyssä ja pikajuoksussa luokassa T11, joka on täysin sokeiden luokka. Hän voitti kultaa 100 metrillä Berliinin EM-kilpailuissa syksyllä 2018. Arvokisoissa hän on saavuttanut seitsemän EM-mitalia.

Lue lisää aiheesta blogistamme: Aamiaisseminaari oli onnistunut avaus saavutettavuusteemallemme

asiakasviestinta-4

Edita Prima Oy järjestämien kilpailujen säännöt

Kilpailuun voi osallistua 22.5.–30.8.2019 välisenä aikana.

Edita Prima Oy arpoo osallistujien kesken vähintään yhden ilmaisen kahden tunnin workshopin joka kuukausi (kesä-elokuu).

1. Kilpailun järjestäjä

Edita Prima Oy ("Edita")
Y-tunnus: 0932023-8
Osoite: PL 510, 00043 NORDIC MORNING

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua organisaatiot, pois lukien Edita Prima Oy:n ja sen emo- tai tytäryhtiöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä palvelujen ostamista.

Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai näiden sääntöjen vastaisesta osallistumisesta, on Edita Prima Oy:llä oikeus hylätä osallistuminen.

3. Voittajien valitseminen ja ajankohta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonta tapahtuu kampanjan aikana. Voittavien organisaatioiden yhteyshenkilöille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Edita Prima Oy:lla oikeus valita tilalle toinen voittaja.

4. Palkinnot

Arvonnan palkinnot on määritelty kyseisen arvonnan yhteydessä. Palkintoa ei voi koskaan muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan.

5. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Edita Prima Oy:n päätöksiä. Edita Prima Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä kilpailuja koskevilla sivuilla.

6. Henkilötietojen käsittely

Edita Prima Oy käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Edita Prima Oy ei luovuta osallistujien tietoja Nordic Morning Groupin ulkopuolelle kolmansille tahoille. Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta rekisteriselosteesta.

7. Voittajien nimien julkaiseminen

Kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

8. Järjestäjän ja kilpailuun osallistujan vastuut

Edita Prima Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Edita Prima Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Edita Prima Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Edita Prima Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Edita Prima Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Edita Prima Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Muutoksista ilmoitetaan Edita Prima Oy:n verkkosivuilla osoitteessa editaprima.fi.

Kysyttävää?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Tutustu ilmaiseksi